Stand van zaken

Vanaf nu willen we ook de stappen, of beter gezegd de stapjes die we maken delen via een nieuwspagina op onze website. Sinds 2019 zijn wij als ouders van kinderen met een beperking aan de slag gegaan om voor onze kinderen een veilige en fijne woonomgeving te realiseren. Gezamenlijk of in commissies zijn we uiteindelijk tot een gezamenlijke doelstelling gekomen.

Nu we weten wat we willen is het tijd voor de volgende stappen. Daar zijn we druk mee bezig. Uiteraard zijn we naarstig op zoek naar een mooie plek voor ons huis. Onze wens daarbij is nog steeds dat dit in Baarle-Nassau moet zijn. Veel van onze kinderen hebben op de één of andere manier een band met dit bijzondere dorp. Het vinden van een goede zorgaanbieder is een ander speerpunt waar nu hard aan gewerkt wordt. Daarover hebben inmiddels gesprekken plaatsgevonden. Wij vinden het belangrijk dat onze doelstellingen aansluiten bij de ideeën van de zorgaanbieder.

En dan natuurlijk onze kinderen, voor wie we het allemaal graag doen. Op dit moment bestaat de groep uit 8 jongeren tussen de 17 en 23 jaar. De ervaring van andere ouderinitiatieven en van zorgaanbieders leert dat voor het verlenen van voldoende, goede zorg de groep wat groter mag zijn. We zijn dus nog op zoek naar jongeren die passen bij onze kinderen. Ergens anders op deze website vindt u onze doelstelling en het bewonersprofiel. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris Marie-José Herijgers. Telefonisch op nummer 06-14451186 of per e-mail op info@buitengewoon-wonen.com.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *